Robin Williams bästa roll – där han inte syns?

Uppdaterad: 3 mars, 2017 16:27

Bild: Buzzfeed

 

Från Peter Pan till Mrs. Doubtfire, Robin Williams gemytliga ansikte är väl känt, men för många är hans definitiva roll ett röstskådespel – som karaktären Anden i  Disney-klassikern Aladdin. Vad många dock inte vet är att Anden skapades utifrån Robin Williams själv! Tecknarna höll koll på Williams då han jobbade i studion och försökte fånga hans rörelsemönster, för att ge det till Anden. Nedan är ett klipp från ABC som visar processen.

 

 

 

Robin WIlliams framförde även sångnumren i filmen. Den mest kända låten är ”Friend Like Me”. Där är vi svenskar mest bekanta med den svenska versionen ”Vän Som Jag” som framförs av Dan Ekborg. Vem sjöng den bäst? Det kan ni avgöra genom att lyssna nedan!

 

 

 

 

Håller du med eller vIlken tycker du är Robin Williams bästa roll?

 

Vilken är Robin Williams bästa roll?

Mrs. Doubtfire
Good Will Hunting
Aladdin
Dead Poets Society
Good Morning Vietnam

Poll Maker

 

Williams 10 bästa filmer

Klicka på länken nedan för en timeline med Williams bästa filmer, enligt IMDB!

 

http://devisen.jmg.gu.se/williams-timeline/

Kommentarer inaktiverade.